Yoghurtcake - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

taarten cake

Yoghurtcake

Zacht of smeltend naar wens. Als je er confituur of smeerpasta op doet, zullen klein en groot er niet aan kunnen weerstaan!

  • 5/6 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig
  • 30 min

Materiaal

1 mengkom
Bakvorm

Stap voor stap

  • Giet de yoghurt in een mengkom.

  • Voeg de suiker toe bij de yoghurt en meng.

  • Voeg de eieren en de olie toe. Meng grondig.

  • Giet er de bloem en het bakpoeder bij. Meng goed, het deeg moet glad en homogeen zijn.

  • Verwarm de oven voor op 180°C (th.6).

  • Giet het deeg in een beboterde bakvorm en zet dertig minuten in de oven.

  • Laat afkoelen op een rooster.


tip view
Tips

Tips

Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en laat hem 5 minuten draaien.

tip view
Product Tips

Product Tips

Voeg 1 zakje Vahiné Madagaskar vanillesuiker toe.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Cake met verborgen chocoladekern
  • Moeilijk
Layer cake met rode vruchten
  • Gemiddeld
Glutenvrije chocoladetaart
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate