Glutenvrije chocoladetaart - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

taarten cake

Glutenvrije chocoladetaart

Met deze glutenvrije chocoladetaart snoept u op een gezonde manier. Ze is niet alleen heerlijk, maar ook eenvoudig te maken!

  • 6 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig
  • 30 min

Materiaal

1 mengkom
1 klopper
Bakvorm

Stap voor stap

  • Verwarm de oven voor op 180°C (th.6).

  • Laat de chocolade en de boter samen smelten op een zacht vuurtje.

  • Giet de suiker in een mengkom en voeg de eieren toe. Klop op met een klopper tot je een goed schuimende mengeling krijgt.

  • Voeg de chocolade en vervolgens het rijstmeel toe. Meng goed.

  • Beboter een bakvorm en giet de bereiding erin.

  • Zet een dertigtal minuten in de oven.


tip view
Tips

Tips

Als je geen gat wil maken in de taart bij het controleren of ze gaar is, dan kan je er ook in prikken met een ongekookte spaghettisliert om de temperatuur te controleren.

tip view
Product Tips

Product Tips

Voeg een zakje Vahiné vanillesuiker toe.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Cake met verborgen chocoladekern
  • Moeilijk
Layer cake met rode vruchten
  • Gemiddeld
Yoghurtcake
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate