Ontdek het verhaal van Vahiné | Vahiné
Terug naar Vahiné

Ontdek het verhaal van Vahiné

Vahiné is sinds 1972 hét merk voor huisgemaakte desserts in Frankrijk. Vahiné staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en is creatief en innovatief.

timeline_1

1972

"Maak een dessert!" was de passende slogan waarmee Vahiné destijds werd opgericht onder de paraplu van grote broer Ducros. Het bedrijf bracht al gauw enkele onmisbare producten voor het bakken op de markt: gedroogd fruit, suikers, gist, aroma's, vanille en decoratie voor gebak.

timeline_2

1978

Vahiné maakt voor het eerst reclame!

timeline_3

1984

Vahiné lanceert de bekende slogan "Vahiné, c'est gonflé", verwijzend naar gist, het best verkopende product van het merk.

timeline_4

1987

De bekende brioche wordt de mascotte van het merk.

timeline_5

2008

Vahiné neemt haar nieuwe fabriek in de Provence in gebruik en moderniseert haar logo.

timeline_6

2014

Vahiné zet nog meer in op decoratie van gebak en presenteert dit in de winkels op een speciale meubelstand. Er volgen workshops en nieuwe producten voor het decoreren van gebak. In totaal zijn er meer dan 60 producten. Dat is het grootste aanbod in supermarkten.

timeline_7

2016

Het merk vernieuwt het assortiment gedroogd fruit. Elke verpakking krijgt een rits om af te sluiten: superhandig!

timeline_8

2017

Het assortiment omvat meer dan 160 bakproducten en 13 gloednieuwe biologische producten.

MET VAHINÉ LUKT ELK GEBAK!

Een lekker gebak is er voor elke gelegenheid: een groot feest, een gezellig samenzijn met familie of vrienden of gewoon voor de lol! Vahiné zorgt er voor dat je gebak een succes wordt dankzij de grote keuze aan ingrediënten en versieringen.

Vernieuwing

In ons technisch onderzoekscentrum gaan onze smaakdeskundigen voortduren op zoek naar nieuwe producten. Onze medewerkers testen elk product en elk recept. Vervolgens ontwikkelen ze elk jaar 10 nieuwe producten om zo tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

Kwaliteit

Kwaliteit is gegraveerd in het DNA van Vahiné, wij voorkomen en verlagen elk risico op kwaliteitsverlies met ons strenge proces. We voldoen niet alleen aan de kwaliteitsindicatoren, maar we verzwaren ook voortdurend onze normen. Ons eigen analyselaboratorium in Frankrijk voert meer dan 50.000 individuele analyses uit op meer dan 8.000 stalen.

BELEEF DE WERELD VAN VAHINÉ