Speculaastiramisu - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

klassieke

Speculaastiramisu

Een tiramisu met toetsen van kruiden, kaneel, gember en bruine suiker. Absoluut te proberen!

  • 4 à 6 onderdelen
  • 20 Minuten
  • Eenvoudig

Materiaal

Klopper
Diep bord
Rechthoekige schotel

Stap voor stap

  • Scheid de eiwitten van de eigelen.

  • Giet de suiker bij de eigelen en klop de bereiding op tot ze wit wordt.

  • Voeg de mascarpone toe en klop ze op tot crème.

  • Klop de eiwitten, met een snuifje zout, op tot een stevig schuim.

  • Meng de eiwitten voorzichtig onder de bereiding.

  • Giet de sterke koffie in een diep bord.

  • Dompel er snel de onderkant van de speculaas in onder en leg ze in een rechthoekige schotel.

  • Voeg een crèmelaag toe en herbegin de handeling. Eindig met een crèmelaag.

  • Besprenkel met cacao en laat minimum 4 uur koel rusten.


tip view
Tips

Tips

Dompel de koekjes snel onder in de koffie, ze mogen niet doorweekt zijn.

tip view
Product Tips

Product Tips

Voeg een zakje Vahiné vanillesuiker toe.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Aardbeigebak
  • Gemiddeld
Bavarois met zwarte en witte chocolade
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate