Terug naar Recepten

klassieke

Warme chocomelk voor Kerstmis

Niets beter om op te warmen voor de haard dan een heerlijke, snelle warme chocolademelk terwijl we braaf op de Kerstman wachten.

  • 4 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig

Materiaal

Pot
Spatel
Elektrische klopper
Glas
Getande spuitzak
Dessertlepel

Stap voor stap

  • Laat de melk opwarmen in een pot op een middelhoog vuur.

  • Wanneer dit begint te koken, neem je de pot van het vuur af en voeg je de chocolade toe. Roer goed zodat hij smelt.

  • Klop de room op tot slagroom, volg de aanwijzingen op het pakje Chantifix en voeg de suiker toe.

  • Giet de glazen 2/3 vol chocolademelk. Doe er slagroom op (met een spuitzak of lepel).

  • Versier naar keuze met de kaneel, de karamel, met cacao of mini marshmallows.


Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Aardbeigebak
  • Gemiddeld
Bavarois met zwarte en witte chocolade
Tiramisu
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate