Warme chocomelk voor Kerstmis | Vahiné
Terug naar Recepten

klassieke

Warme chocomelk voor Kerstmis

Niets beter om op te warmen voor de haard dan een heerlijke, snelle warme chocolademelk terwijl we braaf op de Kerstman wachten.

  • 4 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig

Materiaal

Pot
Spatel
Elektrische klopper
Glas
Getande spuitzak
Dessertlepel

Stap voor stap

  • Laat de melk opwarmen in een pot op een middelhoog vuur.

  • Wanneer dit begint te koken, neem je de pot van het vuur af en voeg je de chocolade toe. Roer goed zodat hij smelt.

  • Klop de room op tot slagroom, volg de aanwijzingen op het pakje Chantifix en voeg de suiker toe.

  • Giet de glazen 2/3 vol chocolademelk. Doe er slagroom op (met een spuitzak of lepel).

  • Versier naar keuze met de kaneel, de karamel, met cacao of mini marshmallows.


Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Aardbeigebak
  • Gemiddeld
Speculaastiramisu
  • Eenvoudig
Bavarois met zwarte en witte chocolade
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate