cupcakes kleine taart
Girly chocolade cupcakes
Geweldige, overheerlijke cupcakes met chocolade voor een meidenparty!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 33 vloeibare room voor slagroom
- 1 voedingskleurstoffen
- 30 g poedersuiker
- 125 g Chocolade glazuur
- 6 Decoratie van suiker bloemen
- 6 Rozen suikerdecoraties
- Regenboog parels
- 1 zak cupcakemix
- 3 eieren
- 125 g gesmolten boter
- 1 eetl. water
Voor de versiering:
Voor het cakedeeg:
HOE DOE JE GIRLY CHOCOLADE CUPCAKES
Materiaal
 Cupcakevormpjes of cupcake bakvorm 
 1 mengkom 
 Pannenlikker 
 Elektrische klopper 
 Spuitzak 
 1 kom 
 Pan 
  
  
voorbereiding GIRLY CHOCOLADE CUPCAKESStap voor stap
-  Verwarm de oven voor op 180°C (th.6). 
-  Meng de cupcakemix, de 3 eieren, de gesmolten boter en het water. 
-  Vul 2/3 van de cupcakevormen met het deeg. 
-  Bak 20 min op 180°C. 
-  Laat afkoelen. 
-  Klop de room op tot slagroom. 
-  Voeg voorzichtig 3 druppels rode kleurstof en de poedersuiker toe aan de helft van de room. Giet de bereiding in een spuitzak. 
-  Laat de chocolade au bain-marie smelten. Laat lichtjes afkoelen. 
-  Voeg beetje bij beetje en voorzichtig de andere helft van de room toe. Giet de bereiding in een spuitzak. 
-  Versier de helft van de cupcakes met de roze slagroom en de andere helft met de chocoladeroom. 
-  Strooi over de room de gekleurde parels en werk af met de suikerbloemen. 
 
  Tips
Voeg 1 flinke mespunt roze peper toe aan de bereiding.



















