tartes tartelettes
Chocoladetaart met pijnboompitten
Een taart met 100% chocolade, besprenkeld met krokante pijnboompitten. Een perfecte combinatie, absoluut onweerstaanbaar, om van te smullen!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 1 zanddeeg
- 200 g zwarte chocolade
- 20 vloeibare room
- 60 g kristalsuiker
- 1 ei
- 50 g Pijnboompitten
HOE DOE JE CHOCOLADETAART MET PIJNBOOMPITTEN
Materiaal
 Taartvorm 
 Pot 
 Vork 
  
  
voorbereiding CHOCOLADETAART MET PIJNBOOMPITTENStap voor stap
-  Verwarm de oven voor op 150°C (th.5). 
-  Spreid het zanddeeg uit in een taartvorm en doorprik het oppervlak met een vork. Zet aan de kant. 
-  Breng de room in een pot aan de kook met de suiker. 
-  Neem van het vuur af en voeg de in stukken gesneden chocolade toe. Laat 1 min rusten en meng. Doe het ei eronder en meng voorzichtig. 
-  Giet de bereiding over het zanddeeg. 
-  Besprenkel met pijnboompitten en zet 25 min in de oven. 
 
  Tips
Voeg in de chocoladeganache 1 koffielepel Vahiné kaneelpoeder toe.
 
  Product Tips
Ajoutez dans la ganache au chocolat 1 c. à c. de cannelle en poudre Vahiné.



















