Cupcakes naturel- Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

cupcakes kleine taart

Cupcakes naturel

De originele naturel cupcakes van Vahiné zien er mooi uit en smaken heerlijk!

  • 12 onderdelen
  • 30 Minuten
  • Eenvoudig
  • 20 min

Materiaal

Vormpjes of cupcakevormen.
Elektrische klopper
Spuitzak of spatel

Stap voor stap

  • Verwarm de oven voor op th.6 (180°C).

  • Klop in een mengvorm de eieren op samen met de suiker, de vanillesuiker en de bloem die vooraf al gemengd is met de gist. Voeg de zachte boter toe en meng goed om een homogeen deeg te krijgen.

  • Giet het deeg tot 2/3 van de vormpjes of de cupcakebakvorm. Plaats 15 tot 20 min in de oven. Controleer met de punt van een mes of ze voldoende gaar zijn.

  • Maak de glazuur: klop de kaas met een elektrische klopper op in een mengkom, samen met het citroensap en de suiker, tot je een stevige crème krijgt.

  • Voeg enkele druppels kleurstof toe als je een mooie kleur aan het glazuur wil geven.

  • Verspreid het glazuur over de afgekoelde cakejes met een spuitzak of een spatel.

  • Versier met rozen of hagelslag.


tip view
Tips

Tips

De bereiding dient goed gemengden te worden om een gladde, homogene massa te verkrijgen.

tip view
Product Tips

Product Tips

Voeg 1 eetlepel Vahiné notenpoeder toe aan de bereiding.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Brookies met stukjes choco-karamel
  • Eenvoudig
Voetbal cupcakes met chocolade
  • Eenvoudig
Chocoladecookie
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate