Zanddeeg-lettertaart | Vahiné
Terug naar Recepten

trendy recepten

Zandtaart van een letter

verwelkom de zomer met dit originele recept: de "" V "" van vakantie ( of van Vahin�!). Krokant, romig en fruitig... Alles waar men van houdt!

  • 6 onderdelen
  • 20 Minuten
  • Eenvoudig
  • 9 min

Materiaal

Garde
Beslagkom
Spuitzak
Mes
Bakpapier
Bakplaat

Stap voor stap

  • 1 zakje geroosterde pistachestukjes

  • Meng de bloem, de basterdsuiker en de bakpoeder.

  • Meng de boter erdoor met de vingers.

  • Voeg het ei en de vanille toe, en maak er een bal van met de handen.

  • Rol het deeg wat op en laat het minstens 30 minuten in de koelkast rusten.

  • Snijd met een mes 2 grote letters « V » uit het deeg

  • Bak 9 minuten op 180°C en laat het dan afkoelen.

  • Bereid de slagroom door de slagroom, poedersuiker, de chantifix en de vanille te mengen.

  • Klop de slagroom en voeg halverwege de suiker toe.

  • Verdeel met behulp van een spuitzak en een gote lepel de helft van de slagroom op de eerste« V » van koek.

  • Leg daarna de helft van de gewassen en gesneden abrikozen, frambozen en een handje pistachestukjes erop.

  • Leg de tweede « V » er bovenop en herhaal de eerste etappe met de rest van de slagroom en de garnituren.

  • Als de taart eenmaal klaar is, direct serveren!


video

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Chocolademousse
  • Eenvoudig
Frapp� Frambozen en Mango
  • Eenvoudig
Bladerdeeg
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate