Atelier voor chocoladebonbons | Vahiné België
Terug naar Recepten

Ateliers enfants

Atelier voor chocoladebonbons

  • Gemiddeld
  • 6 Stappen

Stap voor stap

Stap 1~ Bonbons en versiering klaarzetten
  • Maak de gewenste hoeveelheid paaseieren en -bonbons: Om de paaseieren en chocoladebonbons te maken smelt je 2/3 van de chocolade au bain-marie terwijl je met een spatel blijft roeren totdat alle chocolade gesmolten is. Haal de pan van het fornuis en voeg het derde deel chocolade toe. Meng het door elkaar totdat de chocolade goed vloeibaar is zodat de chocolade glanst en je mooie eieren krijgt!

  • Nu de chocolade is gesmolten, kun je het in de vormpjes gieten om de eieren en de andere bonbons te maken.


Stap 2~ Eetbare lijm op de bonbons doen

Stap 3~ Versiering strooien
  • Druk de versiering voorzichtig op de lijmdruppels en laat drogen. Als de versiering goed vast zit, kan het eieren zoeken beginnen!


Gerelateerde Recepten
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate