Kleine spook-cakejes van chocolade met een vloeibaar hart | Vahiné
Terug naar Recepten

kindertaarten

Kleine spook-cakejes van chocolade met een vloeibaar hart

Bouuuh... Het is Halloween en jullie magen vragen om iets lekkers! Probeer dan deze kleine chocoladetaartjes met een angstwekkende lopende vuling :)

  • 6 onderdelen
  • 15 Minuten
  • Gemiddeld
  • 25 min

Materiaal

Een pan
Een spatel
Een beslagkom
Een elektrische mixer
6 ronde taartvormpjes
Een deegrol

Stap voor stap

  • Verwarm de melk en voeg van het vuur de chocolade toe. Roer goed tot alles helemaal is gesmolten.Laat afkoelen.

  • Scheid de eieren en klop de eiwitten stijf.

  • Meng de eidooiers, de suiker, de bloem en het bakpoeder door de geprepareerde chocolade.

  • Spatel daarna voorzichtig het opgeklopte eiwit erdoor.

  • Verdeel het mengsel over 6 ronde vormpjes en bak 25 min op 180°C.

  • Laat afkoelen, snijd het bovenste laagje van de 3 taartjes af en de 3 andere overgebleven koekjes horizontaal in 3 delen.

  • Zet de 3 hoedjes en 3 bodems opzij. Hol alle andere in het midden rond uit.

  • Bouw nu de taartjes op : Een bodem, twee uitgeholde delen (eerst een kleine, dan een grotere), vul het gat in het midden met confituur of yoghurt en eindig met een hoedje.

  • Snijd de witte fondant in 4 stukken. Maak drie ronde plakken met behulp van een deegrol.

  • Leg de plakjes witte fondant op de taartjes en dek ze helemaal af.

  • Vorm oogjes met de zwarte fondant, en leg ze op de taartjes.


tip view
Tips

Tips

Voor een nog roder vloeibaar hartje: Meng een beetje vanilleyoghurt met rode kleurstof.

video

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Cupcakes Panda
  • Eenvoudig
Zandkoeksneeuwmannen
  • Eenvoudig
Rendierzandkoekjes voor Kerst
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate