kindertaarten
Kleine spook-cakejes van chocolade met een vloeibaar hart
Bouuuh... Het is Halloween en jullie magen vragen om iets lekkers! Probeer dan deze kleine chocoladetaartjes met een angstwekkende lopende vuling :)
ingrediënten
Voor 6 personen
- 180 ml melk
- 1 zak Chocolade glazuur
- 3 eieren
- 70 g basterdsuiker
- 1 zak Bakpoeder
- 160 g bloem
- 40 g boter
- confituur van rood fruit
- 2 Witte rolfondant
- 1 bout de Zwarte fondant
HOE DOE JE KLEINE SPOOK-CAKEJES VAN CHOCOLADE MET EEN VLOEIBAAR HART
Materiaal
 Een pan 
 Een spatel 
 Een beslagkom 
 Een elektrische mixer 
 6 ronde taartvormpjes 
 Een deegrol 
  
  
voorbereiding KLEINE SPOOK-CAKEJES VAN CHOCOLADE MET EEN VLOEIBAAR HARTStap voor stap
-  Verwarm de melk en voeg van het vuur de chocolade toe. Roer goed tot alles helemaal is gesmolten.Laat afkoelen. 
-  Scheid de eieren en klop de eiwitten stijf. 
-  Meng de eidooiers, de suiker, de bloem en het bakpoeder door de geprepareerde chocolade. 
-  Spatel daarna voorzichtig het opgeklopte eiwit erdoor. 
-  Verdeel het mengsel over 6 ronde vormpjes en bak 25 min op 180°C. 
-  Laat afkoelen, snijd het bovenste laagje van de 3 taartjes af en de 3 andere overgebleven koekjes horizontaal in 3 delen. 
-  Zet de 3 hoedjes en 3 bodems opzij. Hol alle andere in het midden rond uit. 
-  Bouw nu de taartjes op : Een bodem, twee uitgeholde delen (eerst een kleine, dan een grotere), vul het gat in het midden met confituur of yoghurt en eindig met een hoedje. 
-  Snijd de witte fondant in 4 stukken. Maak drie ronde plakken met behulp van een deegrol. 
-  Leg de plakjes witte fondant op de taartjes en dek ze helemaal af. 
-  Vorm oogjes met de zwarte fondant, en leg ze op de taartjes. 
 
  Tips
Voor een nog roder vloeibaar hartje: Meng een beetje vanilleyoghurt met rode kleurstof.
video
P'tits gâteaux fantômesen vidéo



















