kindertaarten
Chocolademousse met konijnen
Verrassing ! De kleine paaskonijntjes steken de puntjes van hun neusjes in de melkchocolademousse... Uw kinderen zullen ze te g�k vinden!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 1 plak melkchocolade
- 6 eieren
- 6 kattentongen
- Vermicelles saveur chocolat
- Crayon patissier gout chocolat noisette
- Gegrilde amandelvlokken
- 1 zak Vanillesuiker
HOE DOE JE CHOCOLADEMOUSSE MET KONIJNEN
Materiaal
 Een pan 
 Een kom 
 Een spatel 
 Een beslagkom 
 Een elektrische mixer 
 6 kleine glazen potjes 
  
  
voorbereiding CHOCOLADEMOUSSE MET KONIJNENStap voor stap
-  Laat de chocolade au bain-marie smelten en laat afkoelen. 
-  Scheid de dooiers van het eiwit van de eieren. 
-  Klop de eiwitten stijf met een snufje zout. 
-  Klop de eidooiers, de gesmolten chocolade en de vanillesuiker op hoge stand. 
-  Schep het eiwit heel voorzichtig in het chocolademengsel. 
-  Verdeel het in kleine potjes. 
-  Zet ze minstens 3 uur in de koelkast. 
-  Maak de konijntjes met de kattentongen : teken er oogjes, een neusje en tandjes op. Gebruik de gepelde amandelen voor de wangetjes en oortjes van het konijn. Plak vast met chocolade. 
-  Haal de potjes mousse uit de koelkast, zet de konijntjes erin en bestrooi de mousse met hagelslag om aarde te simuleren. 
-  TADAA ! 
video
Mousses au chocolat lapinsen vidéo



















