kindertaarten
Chocolademousse met konijnen
Verrassing ! De kleine paaskonijntjes steken de puntjes van hun neusjes in de melkchocolademousse... Uw kinderen zullen ze te g�k vinden!
ingrediënten
Voor 6 personen
- 1 plak melkchocolade
- 6 eieren
- 6 kattentongen
- Vermicelles saveur chocolat
- Crayon patissier gout chocolat noisette
- Gegrilde amandelvlokken
- 1 zak Vanillesuiker
HOE DOE JE CHOCOLADEMOUSSE MET KONIJNEN
Materiaal
Een pan
Een kom
Een spatel
Een beslagkom
Een elektrische mixer
6 kleine glazen potjes
voorbereiding CHOCOLADEMOUSSE MET KONIJNENStap voor stap
-
Laat de chocolade au bain-marie smelten en laat afkoelen.
-
Scheid de dooiers van het eiwit van de eieren.
-
Klop de eiwitten stijf met een snufje zout.
-
Klop de eidooiers, de gesmolten chocolade en de vanillesuiker op hoge stand.
-
Schep het eiwit heel voorzichtig in het chocolademengsel.
-
Verdeel het in kleine potjes.
-
Zet ze minstens 3 uur in de koelkast.
-
Maak de konijntjes met de kattentongen : teken er oogjes, een neusje en tandjes op. Gebruik de gepelde amandelen voor de wangetjes en oortjes van het konijn. Plak vast met chocolade.
-
Haal de potjes mousse uit de koelkast, zet de konijntjes erin en bestrooi de mousse met hagelslag om aarde te simuleren.
-
TADAA !
video
Mousses au chocolat lapinsen vidéo








