Recept voor Paaseieren van chocola | Vahiné
Terug naar Recepten

pasen

Paaseieren van chocola

Het Paasrecept waar je niet omheen kunt? Paaseieren natuurlijk! Leer ze zelf te maken met dit eenvoudige en smakelijke recept.

  • 4 onderdelen
  • Moins de 30 Minuten
  • Eenvoudig
  • Sans cuisson

Materiaal

twee lepels
bakplaat

Stap voor stap

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  • Vermaal de kaakjes.

  • Doe de vermalen kaakjes in een kom en meng deze met de chocopasta tot een gelijkmatig mengsel.

  • Maak bolletjes van het mengsel en vorm hier eitjes of kuikens van. Gebruik hiervoor twee lepels.

  • Leg ze op de bakplaat en bewaar deze 15 à 30 minuten in de vriezer.

  • Smelt het witte glazuur au bain-marie of in de magnetron.

  • Versier de eitjes met het glazuur en het bakkerspotlood. Plak de suikerhartjes of -sterren vast met een beetje geklopt eiwit


tip view
Tips

Tips

Maak een stevig deeg zodat de vorm goed behouden blijft.

tip view
Product Tips

Product Tips

Voeg een snufje Vahinè vanillepoeder toe aan de kwark.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Vissentaart met chocolade
  • Eenvoudig
Paasnestcupcakes
  • Eenvoudig
Chocolademousse
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate