Bio Bananenbrood - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

taart cake

BIO Bananenbrood

Ben je je dagelijkse kom cornflakes beu? Vahin� stelt voor om je dagen te beginnen met dit recept voor Bio bananenbrood. Je ontbijt zal helemaal opleven!

  • 6 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig
  • 40 min pour un cake / 20 min pour des petits gâteaux

Materiaal

Mixer
Houten lepel
1 garde
1 mengkom
Pannenlikker
Bakvorm

Stap voor stap

  • De bananen fijn mixen, de ahornsuikersiroop, vloeibare olie en melk toevoegen en goed mengen.

  • De bloem, kokos, het gist en het zout mengen.

  • De banaan door de bloem mengen en dan 3/4 van het zakje chocoladestukjes toevoegen. Mengen met een houten spatel of een pannenlikker.

  • Doe het mengsel in een beboterde of geoliede cakevorm en bestrooi de bovenzijde met de rest van de stukjes chocolade.

  • 40 min bakken op 180°C.


Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate