Terug naar Recepten

tartes tartelettes

Vruchtentaartjes

De zomer is daar en zo ook het zongerijpte fruit. Ontdek ons recept voor vruchtentaartjes; makkelijk, snel, en ideaal voor een fris en licht dessert!

  • 6 onderdelen
  • 15 Minuten
  • Eenvoudig
  • 15 min

Materiaal

1 beslagkom
Bakpapier
Taartvormpjes
1 vork
1 kom
Garde

Stap voor stap

  • Meng de boter met de zanddeeg-mix in een kom.

  • Voeg het losgeklopt ei toe en meng het geheel met de handen tot een samenhangende bal.

  • Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).

  • Leg het deeg op een bebloemd stuk bakpapier. Steek er rondjes uit om er taartjes van te vormen. Ga hiermee door tot er geen deeg meer over is.

  • Prik het deeg in met een vork en bak ze 15 min op 180°C.

  • Als ze uit de oven worden gehaald, laat de taartjes dan afkoelen op een rooster.

  • Meng intussen de Petit Suisse-kaasjes in een kom met het vanille-extract en vul daarmee de taartbodems.

  • Bedek het geheel met het fruit van het seizoen. Amuseer u met het creëren van de compositie van uw taartjes en aarzel niet om te variëren met het fruit, voor nog meer plezier!"


video

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Taart met rood fruit
  • Eenvoudig
Aardbeientaart
  • Eenvoudig
Notentaart
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate