Vruchtentaartjes - recept | Vahiné
Terug naar Recepten

tartes tartelettes

Vruchtentaartjes

De zomer is daar en zo ook het zongerijpte fruit. Ontdek ons recept voor vruchtentaartjes; makkelijk, snel, en ideaal voor een fris en licht dessert!

  • 6 onderdelen
  • 15 Minuten
  • Eenvoudig
  • 15 min

Materiaal

1 beslagkom
Bakpapier
Taartvormpjes
1 vork
1 kom
Garde

Stap voor stap

  • Meng de boter met de zanddeeg-mix in een kom.

  • Voeg het losgeklopt ei toe en meng het geheel met de handen tot een samenhangende bal.

  • Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).

  • Leg het deeg op een bebloemd stuk bakpapier. Steek er rondjes uit om er taartjes van te vormen. Ga hiermee door tot er geen deeg meer over is.

  • Prik het deeg in met een vork en bak ze 15 min op 180°C.

  • Als ze uit de oven worden gehaald, laat de taartjes dan afkoelen op een rooster.

  • Meng intussen de Petit Suisse-kaasjes in een kom met het vanille-extract en vul daarmee de taartbodems.

  • Bedek het geheel met het fruit van het seizoen. Amuseer u met het creëren van de compositie van uw taartjes en aarzel niet om te variëren met het fruit, voor nog meer plezier!"


video

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Aardbeientaart
  • Eenvoudig
Appeltaart rozenboeket
  • Gemiddeld
Aardbeientaart met speculoos
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate