Bretonse pannenkoeken - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

crepes wafels pannenkoeken

Bretonse pannenkoeken

Het recept van de Bretonse pannenkoek verschilt afhankelijk van de stad of het dorp. Het recept is simpel, klassiek en kan niet mislukken. Je kunt het naar eigen smaak of zoveel als je wilt maken!

  • 4 à 6 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig
  • 3 min

Materiaal

1 kom
Garde
Pan
Soeplepel

Stap voor stap

  • Breek de eieren in een kom en voeg de suiker toe. Meng ze snel met een garde.

  • Voeg 2 eetlepels bloem en wat melk toe. Meng met de garde. Doe dit tot de ingrediënten op zijn. Laat het beslag op een koele plaats rusten.

  • Verhit een pannenkoekenpan met boter. Doe er dan met een soeplepel wat beslag in. Let op dat het beslag de bodem van de pan bedekt en laat enkele minuten bakken aan elke kant.

  • De pannenkoeken kunnen naar smaak gegeten worden, met vanillesuiker, gezouten boter, saus van rode vruchten, stukjes chocolade, stukjes fudge karamel of mini-marshmallows……


tip view
Tips

Tips

Gebruik een garde om alles goed te kunnen mengen en het beslag glad te maken.

tip view
Product Tips

Product Tips

Vervang de suiker door een zakje Vahiné vanillesuiker.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Churros
  • Eenvoudig
Pannenkoeken met oranjebloesem
  • Eenvoudig
Luikse wafels met vruchten
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate