Het verhaal van Donuts | Vahine
Terug naar Blog
Speciale gelegenheden

Mardi gras : De geschiedenis van de donut

"

Hallo allemaal,

We vieren vandaag samen Internationale Donutdag! Wie houdt er niet van een donut? Huh, echt?

Voor deze superlekkere, superzachte en superdikke lekkernij trekken we naar New York. De zomer is op komst en dan willen we niet te vet (ja, wel lekker natuurlijk) gefrituurd eten.

Dus, wij smelten voor dit recept van donuts uit de oven, veel lichter en vooral, veel makkelijker om thuis te maken (bonus: zonder de geur van frituren!!!)!!

Donuts: beignets-donuts gemaakt in de VS.

Voordat ik u het ( beroemde ) recept geef, zal ik u het het verhaal van de donut vertellen >) Die super snel zal zijn, want niemand is het er eindelijk mee eens :).

Eén ding is zeker De donut is geïnspireerd door onze Europese beignet gemaakt in de 17e eeuw !! Het was genoeg om een ​​klein gaatje in het midden van onze donuts en bladerdeeg toe te voegen, de Anglo-Amerikanen hebben ons zoete recept verzoend door het "" Donut "" te hernoemen. De donut is populair geworden in Europa dankzij de beroemde animatieserie The Simpsons .

Ringvormig, met een dichte en gladde textuur, ze zijn meestal bedekt met glazuur en allerlei vulling ( zoals hier met mijn witte chocoladesuikerglazuur, ingekleurd roze en mijn multi-deco fantasie ) of gevuld met jam ( mioummmm ) of een crème!

Gebakken donuts videorecept

Nadat ik u heb laten dromen, kan ik je mijn superzoete recept geven, super dikke donuts gebakken in video;).
Het volledige recept vindt u hier!

Tot volgende week voor een zeer fruitig zomerrecept !
Maia,

Gerelateerde Recepten
Koekjeslolly's met chocolade
  • Eenvoudig
Regenboogupcakes
  • Eenvoudig
Eenhoorncupcakes
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate
Gerelateerde producten