De 6 stappen voor een succesvolle verjaardag! | Vahine
Terug naar Blog
Nieuws

Dé 6 tips voor een 100% geslaagde verjaardag!

"

De smaak van de jarige Job, het thema, de gasten, de decoratie, de animaties, de taart...

Hier zijn de 6 tips voor een 100% geslaagde verjaardag!

Anniversaire-special-kids_1

1. DE SMAAK VAN DE JARIGE JOB

In de eerste plaats is het heel belangrijk om te weten wat de jarige lekker vindt. Wat zijn zijn hobby's? Wat is haar favoriete taartsmaak? Is het eerder een klein feestje met zijn beste vrienden of een groot feest met al haar klasgenoten? Je moet je het perfecte feestje voorstellen om de jarige Job te plezieren!

2. HET THEMA

Het is altijd handig en leuk om een verjaardagsthema uit te kiezen. Op die manier breng je een verhaal en kan je putten uit een onuitputtelijke inspiratiebron. Kies je voor prinses als thema? Of voor de jungle? Superheld? Alles, van uitnodiging over taart tot spelletjes, krijgt een persoonlijke toets!

Anniversaire-special-kids_2
Anniversaire-special-kids_3

3. DE GASTEN

Zodra het thema vastligt, is het tijd om je GE-PER-SO-NA-LI-SEER-DE uitnodigingen voor te bereiden! Het thema van de avond moet worden aangekondigd en alles moet worden vermeld: voornaam, plaats, telefoon, tijdstip van het feest, verrassing, kostuum, .... !

Vahiné biedt een ""stap-voor-stap"" workshop aan over de thema's Eenhoorn, Jungle en Superhero en toont je hoe je je eigen uitnodigingen kunt maken!

4. DE DECORATIE

Het maken van een themaversiering is niet zo eenvoudig. Je moet aan alle voorwerpen denken die je nodig hebt en ze vervolgens vakkundig combineren om een geweldig resultaat te krijgen! Het enige wat je hoeft te doen is variëren met de grootte van de voorwerpen, het soort materialen en de motieven. Nu nog zorgen voor de tafelversiering en de muren aankleden en klaar is Kees! Laten we feesten!

Anniversaire-special-kids_4
Anniversaire-special-kids_5

5. DE SPELLETJES

De spelletjes op een verjaardag zijn essentieel omdat ze het feest compleet maken! Rode draad is het verjaardagsthema dat je gekozen hebt. Je gasten zullen meteen mee zijn! Wat dacht je van een blinde musicaltest met het thema prinsessen? Mimespelletjes waarbij je jungledieren uitbeeldt? En waarom zet je niet een piñata-piratenboot in het midden van je woonkamer? DE must-have voor een succesvol feestje.

6. DE TAART

De komst van de verjaardagstaart is het langverwachte moment om te zingen, een wens te doen of de kaarsen uit te blazen. Doel: maak een recept dat iedereen leuk vindt en dat het thema volgt. Succes gegarandeerd als je de taart zelf maakt! En wat zou een verjaardagstaart zijn zonder versiering? Grote hulp daarbij zijn de Vahiné-decoraties met de laatste trends: eenhoorn, superhelden en jungle!

Anniversaire-special-kids_6
Découvrez nos recettes d’anniversaire
Chocolademousse
  • Eenvoudig
Frapp� Frambozen en Mango
  • Eenvoudig
Bladerdeeg
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate
Découvrez nos décorations d'anniversaire