De middagsnack | Vahine
Terug naar Blog
Kids

Back-to-school snacks

"

Je kunt niet terug naar school zonder iets lekkers! De vakantie is nog maar net voorbij en de kinderen gaan weer naar school.

Om ze op te vrolijken, heeft Vahiné 4 recepten voor speciale back-to-school snacks.

Maar voordat je ze verwent, ken je hun favoriete smaak wel? Waarom maak je deze lolly's niet van madeleines?

gouters_rentree_1
gouters_rentree_2

RECEPTEN VOOR MADELEINES EN MIKADO'S

Madeleines en chocoladelolly's, twee in één! Madeleines en lolly's in één snack? Geen probleem! Verras ze met zachte, smeltende madeleines die aan het einde van een stokje kunnen worden gegeten.

Een origineel tussendoortje waar ze vanaf kunnen happen.

Huisgemaakte chocolademikado, ah jeugdherinneringen! Jouw kinderen gaan genieten van de knapperige en lekkere zelfgemaakte mikadosticks. Een recept om ook te eten met witte chocolade, pure chocolade en pistachechips....

gouters_rentree_3

CUPCAKES EN KOEKJESRECEPTEN

Grappige monstercupcakes, vreselijk lekker! Je nieuwsgierige, kleine, schattige, monsters zullen snel de keuken binnenvallen. Een monsterlijk Vahiné-recept, origineel en makkelijk te maken.... voor een keer zijn het de monsters die gegeten worden.

Karamelkoekjes: ik smelt, jij smelt, wij smelten… Na een lange schooldag smelten jouw kinderen weg met deze karamelkoekjes van Vahiné. Een lekker koekje met grove stukken karamel…Kon snacktijd maar de hele dag duren.

Nog even en het is vier uur! Opgelet madeleines, koekjes, mikado en cupcakes, de kinderen komen thuis…En hun moeders hebben veel nieuwe en heerlijke ideeën opgedaan.

Tot snel, team Vahiné

Gerelateerde Recepten
Pannenkoeken met chocoladevulling
  • Eenvoudig
Aardbeiensmoothie
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate
Gerelateerde producten