kerst
Tiramisu met mango en kokosnoot
Breid het klassieke recept voor tiramisu uit met mango en kokosnoot om een waar kerstdessert te maken! Je gasten zullen er dol op zijn :)
ingrediënten
Voor 8 personen
- 2 mango's
- 400 g mascarpone
- 2 eieren
- 2 eierdooiers
- 20 lange vingers
- 20 passievruchtensap
- 100 g Roze poedersuiker
- 10 g Cacaopoeder
- 20 g Ti coco
HOE DOE JE TIRAMISU MET MANGO EN KOKOSNOOT
Materiaal
mes
vork
beslagkom
garde
groot bord
voorbereiding TIRAMISU MET MANGO EN KOKOSNOOTStap voor stap
-
Snij de mango in kleine reepjes. Maak de mascarpone los met een vork.
-
Scheid de eiwitten van de dooiers.
-
Klop de eierdooiers met de suiker tot een schuimig mengsel. Voeg de mascarpone toe en meng goed door elkaar.
-
Klop de eiwitten goed stijf en spatel het door het mengsel.
-
Doop de lange vingers kort in het mangosap en leg ze op de bodem van een diep bord.
-
Bedek de lange vingers met de mascarponecrème en stukjes mango.
-
Herhaal dit tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Maak de taart af met bolletjes crème die je met een spuitzak met een glad mondje erop spuit. Bewaar minstens 4 uur in de koelkast.
-
Bepoeder met cacao en versier met stukjes mango en Ti'coco kokosschilfers vlak voor het opdienen.








