kerst
Tiramisu met mango en kokosnoot
Breid het klassieke recept voor tiramisu uit met mango en kokosnoot om een waar kerstdessert te maken! Je gasten zullen er dol op zijn :)
ingrediënten
Voor 8 personen
- 2 mango's
- 400 g mascarpone
- 2 eieren
- 2 eierdooiers
- 20 lange vingers
- 20 passievruchtensap
- 100 g Roze poedersuiker
- 10 g Cacaopoeder
- 20 g Ti coco
HOE DOE JE TIRAMISU MET MANGO EN KOKOSNOOT
Materiaal
 mes 
 vork 
 beslagkom 
 garde 
 groot bord 
  
  
voorbereiding TIRAMISU MET MANGO EN KOKOSNOOTStap voor stap
-  Snij de mango in kleine reepjes. Maak de mascarpone los met een vork. 
-  Scheid de eiwitten van de dooiers. 
-  Klop de eierdooiers met de suiker tot een schuimig mengsel. Voeg de mascarpone toe en meng goed door elkaar. 
-  Klop de eiwitten goed stijf en spatel het door het mengsel. 
-  Doop de lange vingers kort in het mangosap en leg ze op de bodem van een diep bord. 
-  Bedek de lange vingers met de mascarponecrème en stukjes mango. 
-  Herhaal dit tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Maak de taart af met bolletjes crème die je met een spuitzak met een glad mondje erop spuit. Bewaar minstens 4 uur in de koelkast. 
-  Bepoeder met cacao en versier met stukjes mango en Ti'coco kokosschilfers vlak voor het opdienen. 



















