Pannenkoeken met BIO amandelmelk en vanillesuiker - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

cupcakes kleine taarten

Pannenkoeken met BIO amandelmelk

Pannenkoeken met suiker? Onmisbaar op een pannenkoekenfeestje! Nog een tip van ons: maak ze gewoon eens op een andere manier, met BIO amandelmelk en vanillesuiker. En klaar is Kees.:)

  • 4 onderdelen
  • 15 Minuten
  • Eenvoudig
  • 2 à 3 min/crêpe

Materiaal

Pan
Mes
Houten lepel
1 garde
1 mengkom
Pan of flensjespan
Soeplepel
Bord

Stap voor stap

  • Verhit de amandelmelk met het uitgeschraapte vanillestokje. Laat ongeveer 30 minuten trekken.

  • Doe de bloem in een mengkom. Maak er een kuiltje in en voeg dan de suiker, vanillesuiker, eieren en het zout toe.

  • Meng met een klopper en voeg geleidelijk de vanillemelk en vervolgens ook de roomboter toe. Laat ten minste 2 uur rusten.

  • Verhit een pan met boter en bak de pannenkoeken 1 à 2 minuten aan elke kant.

  • Dien op met verse vruchten.


Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate