Frambozenmuffins met stukjes BIO melkchocolade - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

cupcakes kleine taarten

Frambozenmuffins met BIO melkchocoladevlokken

Een receptje voor zachte muffins om van te smullen! Mmm... Het is lekker, het is bio!

  • 6 onderdelen
  • 10 Minuten
  • Eenvoudig
  • 20 min

Materiaal

1 garde
1 mengkom
1 pannenlikker
Muffinvormpjes
1 muffinbakvorm

Stap voor stap

  • Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6).

  • Klop de eieren op in een mengkom, samen met de melk en de olie.

  • Meng de bloem met de verschillende soorten suiker, het gist en het amandelpoeder. Meng de 2 bereidingen en voeg de chocoladevlokken en de frambozen geleidelijk aan toe.

  • Verdeel het deeg over muffinvormpjes die je in een bakvorm met uitsparingen plaatst.

  • Zet 20 min in de oven of tot de binnenkant gaar is. Neem uit de oven. Mmm !


Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Zachte scones met BIO rozijnen
  • Gemiddeld
Pannenkoeken met BIO amandelmelk
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate