Taart met chocolade en pijnboompitten | Vahiné
Terug naar Recepten

tartes tartelettes

Chocoladetaart met pijnboompitten

Een taart met 100% chocolade, besprenkeld met krokante pijnboompitten. Een perfecte combinatie, absoluut onweerstaanbaar, om van te smullen!

  • 6 onderdelen
  • 15Minuten
  • Eenvoudig
  • 25min

Materiaal

Taartvorm
Pot
Vork

Stap voor stap

  • Verwarm de oven voor op 150°C (th.5).

  • Spreid het zanddeeg uit in een taartvorm en doorprik het oppervlak met een vork. Zet aan de kant.

  • Breng de room in een pot aan de kook met de suiker.

  • Neem van het vuur af en voeg de in stukken gesneden chocolade toe. Laat 1 min rusten en meng. Doe het ei eronder en meng voorzichtig.

  • Giet de bereiding over het zanddeeg.

  • Besprenkel met pijnboompitten en zet 25 min in de oven.


tip view
Tips

Tips

Voeg in de chocoladeganache 1 koffielepel Vahiné kaneelpoeder toe.

tip view
Product Tips

Product Tips

Ajoutez dans la ganache au chocolat 1 c. à c. de cannelle en poudre Vahiné.

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Romige chocoladetaart
  • Eenvoudig
Appeltaart met vanilleroom
  • Eenvoudig
Aardbeientaart
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate