Appeltaartjes met rozijnen en amandelen - Recept | Vahiné
Terug naar Recepten

tartes tartelettes

Appel-rozijnentaartjes met amandelstukjes

Een origineel en smakelijk taartje met knapperige amandelstukjes. Een makkelijk en snel te maken dessert, succes verzekerd!

  • 6 onderdelen
  • 15 Minuten
  • Eenvoudig
  • 30 min

Materiaal

Taartvorm of 4 kleine taartvormpjes.
Vijzel

Stap voor stap

  • Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).

  • Verkruimel de amandelen met behulp van een stamper.

  • Verdeel het over een taartvorm of 4 kleine taartvormpjes. Bestrooi de bodem met amandelpoeder.

  • Schil de appels en snijd ze in plakjes. Verdeel ze vervolgens over het deeg. Bestrooi met de gebroken amandelen, de rozijnen en vanillesuiker. Verdeel er kleine stukjes boter over.

  • Bak 30 min. tot de taartjes goudbruin zijn.


tip view
Tips

Tips

Verdeel de boter goed over de stukjes appel zodat ze mooi bruin worden.

tip view
Product Tips

Product Tips

Vervang het amandelmeel door walnotenmeel en hele noten van Vahiné

Gerelateerde producten
Gerelateerde Recepten
Romige chocoladetaart
  • Eenvoudig
Appeltaart met vanilleroom
  • Eenvoudig
Aardbeientaart
  • Eenvoudig
raspberry
raspberry
raspberry
nut
nut
nut
nuts
chocolate
chocolate