Zonnige clafoutis - Clafoutis du soleil - Vahiné
ingrediënten
voor 6 personen:
medium

Zonnige clafoutis

voor 6 personen

voorbereiding : 15 minuten
bakken : 45 minuten

1

Snij de vruchten in kleine stukjes en voeg er 1/2 van de suiker er bij. Meng goed. Verwarm de oven op th. 5/6 (165°)

2

Beboter een ovenschaal en besprenkel de schaal met 1eetlepel suiker. Breek de eieren in een kom en klop op met de suiker en 1 zakje Vahiné vanille suiker.

3

Voeg er de bloem en het amandelpoeder bij. Verdun met de melk.

4

Giet de vruchten in een vergiet en voeg het sap bij het mengsel.

5

Goed roeren. Verspreid de vruchten in de ovenschaal et giet de bereiding er over.

6

Laat ongeveer 40mn bakken, tot de clafouti hard is en een blonde kleur krijgt.

7

Haal de schaal uit de oven en besprenkel met de Vahiné vanillesuiker uit Madagascar.

8

Laat nog 5-10 mn bakken.

9

Lauw of koud opdienen.

Tips & Trucs

Kleine toevoeging aan recepten... nog creatiever, ontdek onze tips en trucs!

Meer informatie

» KLANTEN-
    SERVICE

 Formulier

» RECEPTEN
    HOEKJE

Ik wil snel een idee

» REGENBOOG
-HAGELSLAG

Zie product