Bavarois van kwark met praliné - Bavarois au fromage blanc praliné - Vahiné
ingrediënten
voor 2 personen:
medium

Bavarois van kwark met praliné

voor 2 personen

voorbereiding : 20 minuten

1

Laat de gelatineblaadjes 10 min. weken in koud water.

2

Doe de suikers in een pan en voeg er 4 eetlepels water toe.

3

Breng aan de kook en laat 2 min. koken

4

Voeg de uitgelekte gelatineblaadjes toe, meng en haal van het vuur.

5

Klop de eiwitten tot sneeuw, giet er vervolgens beetje bij beetje de siroop bij, zonder stoppen met kloppen tot volledige afkoeling.

6

Voeg de kaas toe, vervolgens de praliné, maar hou 2 eetlepels over.

7

Verdeel de bereiding over 4 schaaltjes en zet 4u. in de koelkast.

8

Bestrooi net voor het opdienen met de overgebleven praliné. TIPS: Giet net voor het serveren een beetje Vahiné karamelsaus in de schaaltjes.

Tips & Trucs

Kleine toevoeging aan recepten... nog creatiever, ontdek onze tips en trucs!

Meer informatie

» KLANTEN-
    SERVICE

 Formulier

» RECEPTEN
    HOEKJE

Ik wil snel een idee

» REGENBOOG
-HAGELSLAG

Zie product