Appel-frambozencrumble - Crumble pommes-framboises - Vahiné
ingrediënten
voor 6 personen:
medium

Appel-frambozencrumble

voor 6 personen

voorbereiding : 10 minuten
bakken : 20 minuten

1

Bereid het crumbledeeg: Doe in een kom het meel, de amandelpoeder, de suikers, de specerijen en meng dit alles. Voeg de in zeer kleine stukjes gesneden boter toe en meng alles snel met de vingertoppen tot een grof zanddeeg. Koel wegzetten.

2

Bereid het fruit: Schil de appels en snijd ze in blokjes en doe ze in een kom. Schenk hier het citroensap over, bestrooi ze met de suiker, de specerijen en de citroenschil en meng alles. Verdeel alles over een beboterde ovenschaal.

3

Verkruimel het crumbledeeg over het fruit. Zet de ovenschaal ca. 20 min. in een voorverwarmde oven th.7 (210°C) voor een goudbruin korstje. Tip: deze Crumble is heerlijk lauw of koud, samen met een bolletje vanille-ijs of vanillesaus.

Tips & Trucs

Kleine toevoeging aan recepten... nog creatiever, ontdek onze tips en trucs!

Meer informatie

» KLANTEN-
    SERVICE

 Formulier

» RECEPTEN
    HOEKJE

Ik wil snel een idee

» REGENBOOG
-HAGELSLAG

Zie product